Постинг
18.07.2011 09:43 -
Тиквен цвят за Лок
Автор: yotovava
Категория: Изкуство
Прочетен: 8414 Коментари: 31 Гласове:
Последна промяна: 18.07.2011 09:45
Прочетен: 8414 Коментари: 31 Гласове:
46
Последна промяна: 18.07.2011 09:45
Още е рано, медалът не е узрял, Лок, но пък цветът му е красив. Хубав ден от мен :))))))))))))))))))))))
Фотография: Валентина ЙОТОВА
Разглеждайте в действителен размер
Фотография: Валентина ЙОТОВА
Разглеждайте в действителен размер
Сериозен човек - обеща и го направи!
цитирайНаистина е красив!
П.П. Само аз ли винаги се убождам като ги бера тия тиквички?
цитирайП.П. Само аз ли винаги се убождам като ги бера тия тиквички?
3.
yotovava -
Всъщност отдавна се изкушавам да снимам този цвят, много е красив, но или не улучвам времето, или е увяхнал :))))))
18.07.2011 11:31
18.07.2011 11:31
rossi9 написа:
Сериозен човек - обеща и го направи!
4.
yotovava -
Не само ти, в интерес на истината имам вече две, но чакам да станат с подходящи размери и тогава специално за теб пак ще има фото :)))))
18.07.2011 11:32
18.07.2011 11:32
locke написа:
Наистина е красив!
П.П. Само аз ли винаги се убождам като ги бера тия тиквички?
П.П. Само аз ли винаги се убождам като ги бера тия тиквички?
Но довечра ще бъдат анихилирани и модифицрани в ризото :)
Да го снимам ли?
цитирайДа го снимам ли?
locke написа:
Но довечра ще бъдат анихилирани и модифицрани в ризото :)
Да го снимам ли?
Да го снимам ли?
Рецептите са с гриф 'секретно' :)
Само снимка :)
Ако по снимката се сетиш какво има вътре - ок :)
цитирайСамо снимка :)
Ако по снимката се сетиш какво има вътре - ок :)
8.
yotovava -
Нищо против, радвай се, то и тук се опита да валне градушка, ама нямаше последствия :))))))))
18.07.2011 12:47
18.07.2011 12:47
nikstan написа:
Ще се радвам на твоята ,ако нямаш против............
locke написа:
Рецептите са с гриф 'секретно' :)
Само снимка :)
Ако по снимката се сетиш какво има вътре - ок :)
Само снимка :)
Ако по снимката се сетиш какво има вътре - ок :)
Паниран цвят от тиквичка-
1яйце,малко кисело мляко и брашно се разбиват до получаване на пане малко по-гъсто от тесто за палачинки.Използва се мъжкия цвят откъснат до дръжката.
Потапя се внимателно в пането и се пържи до златисто.Мазнината трябва да е силно сгорещена и поне два пръста в тигана.
Може с бира или бяло вино.
цитирай1яйце,малко кисело мляко и брашно се разбиват до получаване на пане малко по-гъсто от тесто за палачинки.Използва се мъжкия цвят откъснат до дръжката.
Потапя се внимателно в пането и се пържи до златисто.Мазнината трябва да е силно сгорещена и поне два пръста в тигана.
Може с бира или бяло вино.
11.
yotovava -
Трябва да го пробваш - както гласеше една небезизвестна реклама :)))))))))))) Хубав ден от мен :))))))))))
18.07.2011 13:27
18.07.2011 13:27
nestinar написа:
Паниран цвят от тиквичка-
1яйце,малко кисело мляко и брашно се разбиват до получаване на пане малко по-гъсто от тесто за палачинки.Използва се мъжкия цвят откъснат до дръжката.
Потапя се внимателно в пането и се пържи до златисто.Мазнината трябва да е силно сгорещена и поне два пръста в тигана.
Може с бира или бяло вино.
1яйце,малко кисело мляко и брашно се разбиват до получаване на пане малко по-гъсто от тесто за палачинки.Използва се мъжкия цвят откъснат до дръжката.
Потапя се внимателно в пането и се пържи до златисто.Мазнината трябва да е силно сгорещена и поне два пръста в тигана.
Може с бира или бяло вино.
12.
mitkaloto -
Като ти гледам снимките и очите ми ...
18.07.2011 14:22
18.07.2011 14:22
Като ти гледам снимките и очите ми почиват от умората.Благодаря.
цитирай
13.
yotovava -
Затова избягах от града - сутрин стана, отворя врата и нахлува свежо утро.... :)))))))))
18.07.2011 14:30
18.07.2011 14:30
mitkaloto написа:
Като ти гледам снимките и очите ми почиват от умората.Благодаря.
Ще издам част от рецептата :)
Утре ще видим кой кого!
цитирайУтре ще видим кой кого!
locke написа:
Ще издам част от рецептата :)
Утре ще видим кой кого!
Утре ще видим кой кого!
16.
анонимен -
pipinana
18.07.2011 16:17
18.07.2011 16:17
To4no ot drajkata
цитирайКрасив цвят! Хубави снимки,Валя,поздрави!:)
цитирайСтрахотни снимки правиш, Валя!
Поздрави!
цитирайПоздрави!
анонимен написа:
To4no ot drajkata
mmagy написа:
Красив цвят! Хубави снимки,Валя,поздрави!:)
ckarlet написа:
Страхотни снимки правиш, Валя!
Поздрави!
Поздрави!
22.
wonder -
Йеее... Чудно! :))) Аз правя щницели от тиквички с нарязания цвят вътре. ;)))
18.07.2011 22:22
18.07.2011 22:22
nestinar написа:
Паниран цвят от тиквичка-
1яйце,малко кисело мляко и брашно се разбиват до получаване на пане малко по-гъсто от тесто за палачинки.Използва се мъжкия цвят откъснат до дръжката.
Потапя се внимателно в пането и се пържи до златисто.Мазнината трябва да е силно сгорещена и поне два пръста в тигана.
Може с бира или бяло вино.
1яйце,малко кисело мляко и брашно се разбиват до получаване на пане малко по-гъсто от тесто за палачинки.Използва се мъжкия цвят откъснат до дръжката.
Потапя се внимателно в пането и се пържи до златисто.Мазнината трябва да е силно сгорещена и поне два пръста в тигана.
Може с бира или бяло вино.
Правила съм й пълнен тиквен цвят с ориз - като пълнена чушка, по стара гръцка рецепта. Голяма вкуснотия! Самия цвят на тиквичката е сладък и много вкусен. ;)))
23.
yotovava -
Не съм опитвала, а вие сега събудихте любопитството ми. Ще взема да опитам. То като гледам, и сърми може да се спретнат в цвета. Интересно ще е :)))))))))
18.07.2011 22:24
18.07.2011 22:24
wonder написа:
Правила съм й пълнен тиквен цвят с ориз - като пълнена чушка, по стара гръцка рецепта. Голяма вкуснотия! Самия цвят на тиквичката е сладък и много вкусен. ;)))
nestinar написа:
Паниран цвят от тиквичка-
1яйце,малко кисело мляко и брашно се разбиват до получаване на пане малко по-гъсто от тесто за палачинки.Използва се мъжкия цвят откъснат до дръжката.
Потапя се внимателно в пането и се пържи до златисто.Мазнината трябва да е силно сгорещена и поне два пръста в тигана.
Може с бира или бяло вино.
1яйце,малко кисело мляко и брашно се разбиват до получаване на пане малко по-гъсто от тесто за палачинки.Използва се мъжкия цвят откъснат до дръжката.
Потапя се внимателно в пането и се пържи до златисто.Мазнината трябва да е силно сгорещена и поне два пръста в тигана.
Може с бира или бяло вино.
Правила съм й пълнен тиквен цвят с ориз - като пълнена чушка, по стара гръцка рецепта. Голяма вкуснотия! Самия цвят на тиквичката е сладък и много вкусен. ;)))
Добре че съм вечеряла, че то с тези вкуснотии тук, щяха да ми потекат лигите:)))
цитирай
25.
yotovava -
А аз да се оплача - хладилникът ми е празен и да не взема утре рано-рано да опаса цветовете :)))))))))))
18.07.2011 23:36
18.07.2011 23:36
kasnaprolet9999 написа:
Добре че съм вечеряла, че то с тези вкуснотии тук, щяха да ми потекат лигите:)))
КРАСИВО! ПОЗДРАВ!
цитирайpisatelkata написа:
КРАСИВО! ПОЗДРАВ!
Ако ти хареса - от теб тиквичките, от мен готвенето! А ако има повече тиквички, може и някой друг гладен блогър да нахраним!
цитирайlocke написа:
Ако ти хареса - от теб тиквичките, от мен готвенето! А ако има повече тиквички, може и някой друг гладен блогър да нахраним!
А ако има повече тиквички, може и някой друг гладен блогър да нахраним!
цитирай
31.
yotovava -
Като гледам как щедро са цъфнали, може и цяло пиршество да си направим, здравей, Ив :)))))))))))))))
19.07.2011 10:36
19.07.2011 10:36
barona40 написа:
А ако има повече тиквички, може и някой друг гладен блогър да нахраним!
Търсене
Блогрол